You are here: 

>> Dienstverlening 

  |  

Webmail

  |  

Contact

  |  

Interessante websites

  |  

Jurisprudentie

  |

Hardware aanbesteding

ICT hardware aanbesteding gemeente RotterdamRotterdam gunt Centric en Vosko opdrachtenDe gemeente Rotterdam heeft de levering van hardware en het onderhoud daarop gegund aan Centric IT Solutions en Vosko Networking. De komende vier jaar mag Centric de desktops, laptops, workstations, thin clients en beeldschermen leveren, alsook de servers en storage, inclusief het onderhoud. Vosko levert de komende vier jaar de netwerkcomponenten en het onderhoud daarop.

Rotterdam selecteerde Centric en Vosko op basis van de economisch meest voordelige prijs. De twee percelen die Centric won, zijn eind december 2010 gegund. Het perceel van Vosko is al eind augustus 2010 aanbesteed. De gemeente Rotterdam beschikt over ruim 14.000 werkplekken, waarvan 2500 tot 3500 werkplekken de komende vier jaar door Centric worden voorzien van apparatuur.
Centric gaat dus ook nieuwe servers en storage aan Rotterdam leveren. Ook onderhoudt het Goudse bedrijf de huidige Dell-, HP- en NetApp-apparatuur. Vosko Networking wordt verantwoordelijk voor de levering van netwerkcomponenten en gaat het onderhoud doen op de reeds aanwezige Cisco-, Nortel- en TippingPoint-hardware.

Read more: http://www.computable.nl/artikel/ict_topics/overheid/3746659/1277202/rotterdam-gunt-centric-en-vosko-opdrachten.html#ixzz1HVMhDvOA


Gemeente Rotterdam gunt Centric hardware- en storageopdracht

donderdag 20 januari 2011
De gemeente Rotterdam heeft de levering van hardware en het bijbehorende onderhoud voor twee percelen gegund aan Centric. De komende vier jaar mag Centric de desktops, laptops, workstations, thin clients en beeldschermen leveren, evenals de server- en storageomgeving, inclusief het onderhoud.
De gemeente Rotterdam selecteerde Centric op basis van de beste prijs-kwaliteitverhouding. De twee percelen die Centric won, zijn eind december 2010 gegund. Ook het onderhoud en het support op de huidige Dell-, HP- en NetApp-apparatuur maken onderdeel uit van deze aanbesteding. De gemeente Rotterdam beschikt over ruim 14.000 werkplekken.
bron: website Centric